CPD: CP en syndroom van Down

nog geen data

Sonia Sumar geeft in deze uitgebreide bijscholingscursus de theorie en praktijk van Yoga fort he Special Child technieken voor kinderen ( van alle leeftijden) met CP of het syndroom van Down.

Programma-informatie

Deelnemers beginnen elke dag met het verdiepen van hun eigen yogapraktijk tijdens een meditatie- en hatha yogaclass onder leiding van Sonia Sumar. Er zijn dagelijks  4 hands-on yogasessies met kinderen met  een CP of het syndroom van Down. Elke les eindigt met een groepsdiscussie en een vragenronde over de geleerde technieken, de juiste yogaroutine en de fase waarin het kind zich bevindt.

Dit driedaagse programma loopt de eerste 2 dagen van 8.00 tot 16.00 uur en eindigt om 13.00 uur op de derde dag.

Neem contact op met de programmacoördinator als je een kind hebt die als demonstratie wil deelnemen aan ons programma. Sonia zal met 4 kinderen per dag werken: twee in de ochtend en twee in de middag. Wij waarderen je hulp bij het vinden van demo’s, omdat dit de hoogtepunten van onze programma’s zijn.

Deze cursus staat open voor yogadocenten, ouders van kinderen met extra zorgvragen , leerkrachten,  paramedici, PAB assistenten die onze Yoga for the Special Child 95H Certification Program Part 1 hebben afgerond.

Voor wie

Het is belangrijk om de medische contra-indicaties van bepaalde asanas en ademhalingstechnieken te begrijpen, dus probeer ons werk niet te kopiëren zonder de juiste instructies.

Locatie

In Brugge. De juiste locatie volgt later.

Prijs

€477 of vroegboekkorting €437

registratieformulier volgt later of mailen naar roseclaeys8000@gmail.com

More information in English: http://www.yogaforthespecialchild.com